Η δράση της ομάδας ΕΝ-ΦΛΩ στο ΑΤΗΕΝS PRINT-FEST.


Την Παρασκευή στις 28 Σεπτεμβρίου  20:00-23:30, στην πλατεία Αυδή, στο Μεταξουργείο, στα εγκαίνια του Αthens Print Fest, η ομάδα ΕΝ ΦΛΩ, θα παρουσιάσει δράσεις που θα έχουν ως κύριο υλικό την πατάτα ή θα παραπέμπουν σε αυτή. Τα μέλη της, μετατρέποντας τις πατάτες σε σφραγίδες και δίνοντας διάφορα σχήματα σε αυτές, έχουν σκοπό τυπώνοντας, να δημιουργήσουν ένα μεγάλο “πατατART”  στην περιοχή. 


Το Athens Print Fest/ Second Edition - Plan B,  η 2η  Έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χαρακτικής και Εκτυπώσεων, διοργανώνεται  από την  Ένωση Ελλήνων Χαρακτών τον Οκτώβριο του 2012, σε διάφορα σημεία της πόλης.
Πρόκειται για ένα Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης, το μοναδικό στην Ελλάδα, που πραγματοποιείται  στην Αθήνα, με σκοπό να εστιάσει όχι μόνο στο σήμερα της ελληνικής χαρακτικής μέσα από τις προτάσεις και τις ποικίλες δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη χαρακτική τέχνη, αλλά να παρακολουθήσουμε την εξέλιξή της σε διεθνές επίπεδο. Μια συνάντηση πολιτιστικών φορέων με έμφαση στην Χαρακτική και τις εκτυπώσεις με νέες και καινοτόμες δημιουργίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας διεθνής εικαστικός διάλογος γύρω από τους προβληματισμούς και τις αναζητήσεις της Σύγχρονης Χαρακτικής τόσο σε αισθητικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο.
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ πραγματοποιούνται εκθέσεις, παρουσιάσεις, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα και ανοικτά εργαστήρια καλλιτεχνών.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου