Σισύφεια διαδρομή στις 18 Μαΐου το πρωί. (Ανοικτή πρόσκληση προς όλους να σύρουμε  μαζί το Σισύφειο φορτίο μας για 7 χιλιόμετρα) 


Ξεκινάμε από την Art Athina και το στάδιο Τae Kwon Do στις 9 το πρωί. Περνάμε από την γέφυρα πάνω από το Φαληρικό Δέλτα και βγαίνουμε στην άκρη του παλιού ιππόδρομου. Μπαίνουμε στην οδό Δοϊράνης. Περνάμε πίσω από το Ωνάσειο. Φτάνουμε στο τέρμα της Δοϊράνης και συνεχίζουμε στην Αλεξάνδρου Πάντου. Περνάμε την Λαγουμιτζή από την υπόγεια διάβαση και στην συνέχεια διασχίζουμε την Καλλιρρόης και μπαίνουμε στην Δημητρακοπούλου. Στο τέλος της Δημητρακοπούλου φτάνουμε στην οδό Μακρυγιάννη μπροστά στο νέο μουσείο της Ακρόπολης και συνεχίζουμε στην Μακρυγιάννη μέχρι να βγούμε στην πύλη του Αδριανού.  Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την Βουλή στο πεζοδρόμιο  της Βασσιλίσης Αμαλίας και τέλος στην Βασιλίσσης Σοφίας έως το Μουσείο Μπενάκη περίπου στις 12 το μεσημέρι.


٭Σε περίπτωση που παρουσιαστούν προβλήματα κατά την διάρκεια της διαδρομής, εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθούν παράλληλοι δρόμοι της λεωφόρου Συγγρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου