«Mικροϊστορίες 2»: Η δράση στο Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού/Ευχαριστήρια Επιστολή


      

Ευχαριστήρια Επιστολή

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες» και το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού, σας ευχαριστούν θερμά για τη δράση σας «Μικροιστορίες 2» στον εορτασμό των γενεθλίων του Μουσείου και την όμορφη και γλυκιά συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Μας άρεσε η συνύπαρξη μαζί σας καθώς και το όμορφο ‘δέσιμο’ των έργων σας με τα εκθέματα του Μουσείου. Ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίσατε τα εκθέματα και το χώρο μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Πράλληλα μας άρεσε πολύ η διάδραση που είχατε με τους επισκέπτες του Μουσείου μέσω των τυπωμάτων και του patchwork. Μια όμορφη δράση που έδωσε χρώμα και κινητοποίησε τους επισκέπτες να συμμετάσχουν. Τα έργα σας αγκαλιάζονται από τον κόσμο και ήδη η ροή επισκεψιμότητας στο Μουσείο είναι ικανοποιητική. Ευελπιστούμε να έχουν την ευκαιρία να τα δουν αρκετοί επισκέπτες και να προκύψει ένας όμορφος διάλογος!

Η ιδέα σας να συνεργαστείτε με το Σύλλογο μας και το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού, μας τιμά και μας ευχαριστεί πολύ!
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά των ΕΝ ΦΛΩ που συμμετείχαν με πολύ όρεξη και δημιουργική διάθεση και την καθηγήτρια κ. Δήμητρα Σιατερλή που «έτρεξε» όλη αυτή την δράση και έδωσε ζωή στις Μικροϊστορίες.
Για εμάς ήταν μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία που κάνει τα φετινά γενέθλια του Μουσείου πολύ ξεχωριστά! Ευχόμαστε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον!
Καλή συνέχεια στο όμορφο και δημιουργικό έργο σας.

Φωτογραφικό Υλικό από τους: Γιώργο Βιτσαρόπουλο, Γιάννη Ζινδριλή
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου