ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΟΙ ΕΝ ΦΛΩ ΣΤΟ PLATFORMS PROJECT NET 2020




Ζωή Αντύπα "Note#1"


ΟΙ ΕΝ ΦΛΩ ΣΤΟ PLATFORMS PROJECT NET 2020


Η ατομικότητα ως ταυτότητα. Η ατομικότητα ως συνθήκη, το άτομο ως διακριτή οντότητα. Η ατομικότητα μέσα από τη συλλογικότητα, η ατομική έκφραση σε ένα συλλογικό δίκτυο. Η έμφυλη ταυτότητα για το άτομο και για το σύνολο. Αυτές είναι έννοιες τις οποίες επιχείρησε να προσεγγίσει φέτος η εικαστική ομάδα.

Τα έργα όλων των καλλιτεχνών έλαβαν τη μορφή του video και επρόκειτο να προβληθούν στον χώρο με τον αριθμό 36 της αίθουσας Κεσσανλής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα. 

Η πανδημία επέτρεψε στην εικαστική ομάδα να προσαρμοστεί στη νέα συνθήκη της διαδικτυακής έκθεσης, το PLATFORMS PROJECT NET 2020 - INDEPENDENT ART FAIR, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά.

Έτσι, στην διαδικτυακή αίθουσα 36 στο platformsproject.com , οι διαδικτυακοί επισκέπτες μπορούν να δουν τα έργα των ΕΝ ΦΛΩ. Πρόκειται για 22 έργα που δημιουργήθηκαν από 27 καλλιτέχνες:

Αδάμ Στέργιος, Αναστασίου Κατερίνα, Αντύπα Ζωή, Αντωνακάκη Σοφία, Βαλλιάνου Ειρήνη, Γαΐτη Πηνελόπη, Γκαγκαστάθη Ευγενία, Δαλκαβούκη Φωτεινή, Δεληγιάννη Ραφαέλα, Διονυσοπούλου Γλύκα, Θεοδωρέσκου Καλυψώ, Θεοδώρου Βασίλης, Κοζάς Σταμάτης, Κοντοσφύρης Χάρης, Κουμλής Κωνσταντίνος, Μίλα Ανδριάνα, Μοναχού Όλγα, Παΐσιου Κατερίνα, Παπαδοπούλου Σοφία, Παρτσινέβελος Γιώργος, Πεδιωτάκη Αριάδνη, Πεντεφούντας Βλάσης, Σαμουηλίδου Βασιλική, Σαμπάλη Αλεξάνδρα, Σέντζας Βασίλης, Σούμα Φωτούλα, Σπυρόπουλος Νίκος.

Το πρότζεκτ αυτό, εμπλουτισμένο και αναθεωρημένο, θα παρουσιαστεί όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί με τη φυσική παρουσία των θεατών την επόμενη χρονιά.



Κατερίνα Αναστασίου "Rescue"






Βίκη Σαμουηλίδου "Performance"






COM.ODD.OR





Αριάδνη Πεδιωτακη"Yutopiia"





Γλύκα Διονυσοπούλου "COnVIcteD, 2020"




Σοφία Αντωνακάκη "Συλλογικότητα"






Πηνελόπη Γαΐτη "Λήθη"





 
Ρένα Βαλλιάνου, Βασίλης Θεοδώρου, Γιώργος Παρτσινέβελος
"Παρουσία-Απουσία"





Στέργιος Αδάμ "'άτιτλο"





Rafaela Deligianni,Stamatios Kozas, Aikaterini Paisiou,Vasilis Sentzas
"Setting a place I 've never been"



Ευγενία Γκαγκαστάθη, "άτιτλο"




Όλγα Μοναχού "Οκτώβριος 19"




Κωνσταντίνος Κουμλής "γενετικό όργανο"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου